خرید موم طبیعی کلوخ

 

 

از میان تولیدات زنبورعسل که عمده ترین زمان را نیز به خود اختصاص داده است همین موم طبیعی میباشد.به طوری که خداوند متعال برای صرفه جویی در زمان این حشرات ۳ جفت غده در زیر شکم انها قرار داده تا بتوانند با سرعت زیادی آن را تولید نمایند که بزرگترین غده ی این حشرات نیز محسوب میشود.به کاربرد و نحوه ی تولید ان در همین مقاله اشاره خواهیم کرد.

 

نحوه تولید موم زنبورعسل

عمر همه ی حشرات بسیار کوتاه است اما زنبورعسل با توجه به شرایط ویژه ای که دارد کمی متفاوت از بقیه میباشد.زنبورهای کارگر در فصل تابستان که فصل کاری زنبورها نیز میباشد فقط ۳۵ روز عمر دارند و دارای غدد ترشح کننده موم روی شکمشان یعنی قسمت چهارم تا هفتم نیم حلقه شکمی داخلی، می‌باشند که این غده بعد از ۱۴ روزگی در زنبورها شروع به عمل میکند یعنی زنبورها بین روز دهم تا روز شانزدهم عمرشان در تولید موم بسیار کارآیی دارند ولی از روز هجدهم به بعد تا پایان زندگی غدد ترشح موم زنبورها کم‌کم تحلیل می‌رود.

 

 

زمان و مواد اولیه(شهد) زیادی لازم هست تا موم مورد نیاز یک کلنی تامین گردد.به طوری که زنبورها جهت تولید تقریبا نیم کیلو موم، دو و نیم تا سه و نیم کیلو شهد خالص نیاز دارند که غدد ترشح موم سبب می‌شود قند را به موم تبدیل کند و از منافذ کوچک به خارج بفرستند.این نشان دهنده ی مصرف بالای شهد توسط زنبور برای ساخت موم میباشد و از نظر اقتصادی اصلا برای زنبوردار به صرفه نیست.موم بعد از تولید نهایی بر زیر شکم زنبور به شکل ورقه‌های کوچکی قابل مشاهده است.ترشحات بزاقی در مرحله جویدن برای نرم کردن موم به آن اضافه شده و موجب تغییر رنگ آن نیز می‌گردد.
برای مقابله با اتلاف زمان در زنبورداری برای تولید موم زنبوردارها از موم ورقه ای اماده برای اینکار استفاده میکنند تا زنبورها بیشترین وقت خود را برای شهد اوری اختصاص دهند.

خرید موم طبیعی کلوخ

کاربردها و فراورده های موم طبیعی

تنها محصول زنبورعسل که هیچ گونه ارزش خوراکی و غذایی ندارد همین موم طبیعی است.زیرا این ماده به گفته ی کارشناسان بدون ذره ای هضم از بدن دفع میشود.به همین دلیل است که این ماده عمدتا در فراورده های یا صنایع مختلف و کالاها کاربرد دارد.برخی از صنایعی که مشتری دائمی موم زنبورعسل هستند طبق زیر میباشد:
۱-صنعت زیبایی و بهداشتی
۲-داروسازی
۳-قالب سازها
۴-صابون سازی ها
۵-شمع سازی های طبیعی
۷-در ساخت عایق های رطوبتی و صوتی و..

نحوه ی تولید موم زنبور به صورت کلوخ

زنبورها در کلنی به یک دو دلیل زیر موم بافی میکنند:
۱-پرورش لارو
۲-ذخیره عسل طبیعی
در مرحله ی اول ملکه بعد از تخم گذاری داخل سلول زنبورهای پرستار داخل سلول را با ژل رویال پر میکنند تا لارو به همراه غذا داخل سلول قرار گرفته تا بالغ شوند.بعد از به دنیا امدن لارو زنبورها این سری به جای ژل رویال شهد داخل ان میریزند تا برای زمستان خود عسل داشته باشند.موم تولید شده توسط زنبوردار یا کارگاههای موم ذوب کنی از شان ها جدا شده و در دیگ های مخصوص ذوب میشود.بعد از ذوب کامل و آشغال گیری در قالب های مختلف قالب گیری شده سپس برای مصارف بعدی نگهداری میشود.

 

خرید عمده موم کلوخ با قالبهای متنوع

اکثر افراد سعی دارند مومی که در کارگاه و یا دیگ های مختلف ذوب میکنند در بسته بندی های نزدیک به هم با وزن مشخص قرار دهند تا بتوانند با توجه به نیاز مشتری ان را عرضه نمایند.عمدتا قالب های ۵ الی ۲۰ کیلویی برای این کار استفاده میشود.برای تهیه موم طبیعی عمده با قیمت مناسب در کمترین زمان با ما در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *