قیمت روز عسل تغذیه

قیمت عسل طبیعی چگونه محاسبه میشود؟

در مقایسه با سایر کالاهای مصرفی روزانه عسل طبیعی در قبال ترکیبات و فوایدی که دارد دارای قیمت بسیار پایینی هست. زیرا این محصول به خاطر زمان زیادی که زنبورهای عسل برای جمع آوری آن استفاده میکنند کمی با ارزش پایینی عرضه میشود. با وجود نوسان ارز در ایران قیمت مواد اولیه ی تجهیزات بسیار متغیر است و زنبوردار نمی تواند قیمت ثابتی روی محصول خود قرار دهد.

عسل تغذیه ای و قیمت نهایی آن

چگونه عسل خود را قیمت گذاری کنیم؟
روش بسیار ساده ای برای اینکار وجود دارد.
یعنی با بررسی کلیه ی هزینه ها و مخارجی که در طول سال برای برداشت عسل انجام گرفته و از طرفی میزان سود لازمه در این حوزه به راحتی میتوان قیمت عسل را مشخص نمود.


برخی از موارد مهم در تعیین نرخ به صورت زیر است:
-عسل ارگانیک یا تغذیه
-چندمین برداشت
-کوچ های متعدد و کرایه ها
-لوازم و تجهیزات خریداری شده
-محل ارسال و بسته بندی
-محل برداشت
-مقدار عسل موجود در قاب عسل
-تلفات ها و بسیاری از موارد دیگر میتواند در تعیین قیمت ها دخیل باشند.

عسل و تولید آن در ایران

ایران یکی از قطب های بزرگ جهانی برای تولید انوع عسل میباشد.

با داشتن بیش از ۵ هزار زنبورداری حرفه ای کشور ما سالانه بیش از ۹۰ هزار تن عسل طبیعی و تغذیه ای تولید میکند.

با تولید این مقدار عسل رتبه ی ایران در این صنف به سوم صعود پیدا کرده است.

متاسفانه با این مقدار عسل تنها بخش کمتری در داخل کشور مصرف میشود و بقیه به صورت مازاد برای سال بعد یا به صورت قاچاق به کشورهای همسایه مانند عراق و پاکستان ارسال میشود.

عسل به صورت عمده و خرده

مزایا و معایب خرید عسل به صورت عمده؟

در نوع عمده دو مقوله بسیار مهم هستند:

۱-قیمت پایین

۲-تصفیه ی ناقص

یعنی تنها مزیتی که تهیه ی عسل به صورت کلی دارد با قیمت پایین میتوان ان را تهیه کرد و بعد از پاکسازی موارد اضافی به راحتی میتوان در بسته بندی مناسب با سود بالایی عرضه کرد.

عرضه ی هر محصولی به صورت کلی و جزعی بسیار متفاوت است، در عرضه ی عسل به صورت خرده معمولا در قوطی های یک یا دو کیلویی عرضه میشود ولی در نوع عمده به صورت حلبی و دبه ای ۲۵ کیلویی به فروش میرسد و قیمت ها تا ۳۰ درصد اختلاف دارند.

خرید تناژ عسل تغذیه ای

امروزه مردم نسبت به سالهای گذشته از عسل به طور روزمره استفاده میکنند.زیرا با وجود انواع بیماری ها حاصل از قند و شکر بنا داشته تا مردم به سمت محصولات ارگانیک یا حداقل با مواد شیمیایی کمتری به عنوان تامین قند مورد نیاز خود بهره ببرند.
عسل در حالت عمده به خاطر وقت کمی که زنبوردار روی عسل ها میگذارد بهتر صاف نمیشوند.لذا شرکت های بسته بندی با ارائه ی خدمات بهتر عسل را به صورت عمده از قاب کندو عسل تهیه و از صافی های ریز چشمی عبور داده تا عسل بدون مواد اضافی در اختیار مصرف کننده قرار دهند.


برای تهیه ی عسل ناب برای کارگاههای بسته بندی با ما در تماس باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *