عرضه ی بهترین عسل

افزایش جمیعت کره ی زمین و نیاز انها به غذا و دارو موجب شده تا اکثر تولیدات ارگانیک با روند سرعت کمتری نسبت به افزایش جمیعت رشد کند.
لذا افراد به جای حرکت در جنگل ها و شکار عسل زنبورها را اهلی کرده و نزدیک به انسان و مقدار نیاز جامعه عسل تولید میکنند.
اصطلاحا به این نوع تولید عسل پرورشی میگویند.
آیا میدانستید عسل طبیعی امروزه جزو طبیعی ترین داروی و غذای ارگانیک است؟
با وجود مواد و غذای شیمیایی و همچنین داروهای متعدد زندگی برای انسان بسیار تهدید آمیز شده است. به طوری که اکثر پزشکان متوجه شدند داروهای شیمیایی به خاطر داشتن عوارض بسیار بالا درمانگر قطعی و طولانی مدت نیستند به همین دلیل استفاده از غذاهای ارگانیک به خصوص عسل را به عنوان داروی اصلی توصیه میکنند.
-جوانسازی پوست
– ضد پیری
-تا درمان انواع زخم های پوستی و داخلی از خاصیت های بی نظیر این مایع میباشد.
عسل در صورت به کارگیری ترکیب مناسب با سایر میوه یا خوراکی میتواند اثر بسیار بیشتری داشته باشد.

عسل با بیان ساده

این مایع هنوز به طور کامل برای انسان رمز گشایی نشده است.
هر چقدر اطلاعات از شهد داشته باشیم باز مزه ی این خوراکی نشان از ساختار مبهم و پیچیده ای را از خود نشان میدهد.
شهد زنبورها مایعی شیرین و عمدتا طلایی است که فقط توسط زنبورهای عسل در قاب عسل درست می شود.
جالبتر از همه ی اینها نگهداری آن است ،اگر دقت کنید به صورت یکپارچه ان را ذخیره نمیکنند بلکه در حجره های کوچک و یک شکل در کنار هم بسته بندی میکنند تا در صورت خرابی یا نشتی هر کدام از سوراخ ها عسل اطراف در امان بماند و این نشان از عظمت ارزش محصول زنبورهاست.
عسل های پرورش عمدتا با دخالت انسان روبروست زیرا تمامی حمل و جابجایی و افزایش شهد به کمک انسان ها انجام میگیرد.لذا در برداشت و عرضه ی ان نیز باید موارد متعددی را رعایت کنیم.

عرضه ی بهترین عسل

آیا میدانستید شهد طبیعی بعد از برداشت از کندو حاوی گرده زنبور عسل، موم زنبور عسل و بخش هایی از زنبورهای مرده است؟برای همین منظور تولیدکنندگان عسل پرورشی معمولاً عسل خام را از فیلتر عبور می دهند تا آنجایی که ممکن است ناخالصی ها را حذف کنند، اما برخی از آنها معمولاً باقی می مانند.
اما نکته ی جالبی که هست شهدهای وحشی به خاطر اناتومیک سازه ی موم هیچ گاه صاف نمیشود و عمل جداسازی ان نیز کمی سخت و زمان بر است.

احتیاط در نگهداری عسل

از قسمت مهم زنبورداری بعد از برداشت عسل حفظ و نگهداری کیفیت ان است.
تهدید هایی مانند:
1-پروانه ی موم خوار(البته در مدل شان)
2-بو نگرفتن
3-رس بستن عسل
همگی میتوان در حین عرضه عسل را تهدید نمایند.
1-اولین نکته انتخاب ظرف مناسب برای است،از آنجایی که این مایع از نظر ph اسیدی هست باید در ظروف فلزی تفلون دار یا دبه های پلاستیکی تفلون دار نگهداری شود.
2-دمای مناسب عسل بالای 20 درجه است همچنین با توچه به گرانروی عسلها نباید یخچال را به عنوان محل نگهداری آن انتخاب کنیم زیرا فورا شکرک یا اینکه بسیار سفت شده و دیگر از نظر سفتی قابل خوراکی نخواهد بود. از همه مهمتر هر خوراکی که دریخچال باشد بوی ان را به خود میگیرد ،زیرا عسل یک ماده ی ضد عفونی کننده است.

خواص بی نظیر عسلها

از نظر خواص همه ی عسلهای طبیعی مانند هم عمل میکنند.
برای دریافت تمام خواص این مایع خدادادی باید از مدل طبیعی به جای عسل تغذیه ای استفاده شود.
با توجه به اینکه هنوز شهد زنبورها به طور کامل شناخته نشده نیست ولی افراد زیادی هستند با مصرف ان احساس شادابی و سرزندگی میکنند و وجود هورمون های شادی برای افزایش انرژی در آن را نشان میدهد.
خاصیت عسل بسیار زیاد است،همچنین در کنار عسل اگر خوراکی های دیگری مانند لیمو،سیر،سیاه دانه و .. باشد اثر ان را چندین برابر میکند.
از خاصیت های جزئي ان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-تقویت قوای جسمی
-افزایش انرژی بدنی
-بهبود کیفیت پوست
-درمان عفونت های پوستی
-درمان زخم معده(با سیاه دانه و انجیر)
-جلوگیری از پیری زودرس

خرید عسل در ظروف دلخواه

امروزه بیش از 50 هزار زنبوردار ثبت شده و نشده در کشور ما فعال هستند.
همه ی این عزیزان عسل های خود را بعد از برداشت در ظروف های مختلفی از جمله ،
1-کوزه
2-پیت
3-دبه
بسته بندی میکنند.
اما همه ی مصرف کننده ها امکان خرید در حجم بالا را ندارند، برای همین مسئله توصیه میکنید بعد استخراج جهت عرضه از ظروف شفاف به خصوص پلاستیک های تلقی و شیشه ای کمک بگیرید تا مصرف کنندگان رغبتی برای مصرف داشته باشند.

عرضه ی بهترین عسل

قیمت عسل درمانی در بازار

نکته ی جالبی که در همه ی شهد زنبورها صدق میکند طبعشان است،
همه ی عسلها دارای طبع گرمی هستند و هر کدام نسبت به گیاه منشا از گرمی مختصری برخوردار هستند.امروزه در اکثر فروشگاهها و مغازه ها عسل از نوع پرورشی بوده و تقریبا از رنج قیمتی 250 الی 350 هزار تومان متغیر هستند.
برای تهیه ی قاب کندو عسل و عسل با طبع دلخواه خود با ما در تماس باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *