توزیع کننده گرده گل

یکی از حساس ترین قسمت های محصولات زنبورداری نگهداری و توزیع گرده گل است.
این ماده به قدری حساس هست که در صورت داشتن شرایط مناسب باز حالت فساد پذیری را داراست.
این محصول گرمازا بوده و به راحتی و در کنار هم گرما و رطوبت زیادی را جذب میکند.
به همین دلیل اکثر فروشندگان یا عرضه کنندگان این محصول در دو حالت آن را خریداری میکنند:
1-کاملا خشک باشد
2-در مدت کوتاهی بتوانند بفروشند.
گرده گل ایرانی از بهترین محصولات زنبورداری محسوب میشود و حتی اکثر کشورهای تولید خوراکی از زنبور باز به دنبال گرده ی ایرانی هستند،زیرا دارای کیفیت و رنگ بسیار قابل قبولی دارد.

خصوصیات گرده گل تازه

چرا توصیه میکنند گرده گل تازه نخورید؟گرده های تازه دارای رطوبت و پروتئین بالایی هستند با ترکیب این دو مقوله و نرم بودن بسیار زیاد موجب تغییر طعم واقعی آن میشود.
از مهمترین خصوصیات این ماده رطوبت موجود در آن بسیار بالاست و از انجایی که این رطوبت با درصد بالا اگر به دور از زنبور باشد به راحتی گرده را از بین برده و محل مناسبی برای رشد انواع باکتری و حتی موجودات بزرگتری خواهد بود.
پس از توصیه های بهداشتی در مورد بهره مندی از خاصیت دارویی این ماده خشک نمودن ان است.
آیا میدانستید زنبورها با کنترل میزان اب و سایر موارد در گرده ان را روی لاروها یا همان درب حجره ها در قاب عسل قرار میدهند و یا اینکه به عنوان نان گرده ذخیره میکنند؟
اگر دقت کنید در اکثر فروشگاههای عمده گرده را در ظروف پلاستیکی و دماهای پایین برای حفظ کیفیت طولانی مدت نگهداری میکنند.
برخی از ویژگی های گرده گل تازه به صورت زیر هست:
1-طعم نامناسب
2-بوی کمی تند و مایل به بدی
3-داشتن ساختمان نرم
4-نگهداری بسیار سخت و…

ساختار شیمیایی و معدنی گرده گل

یکی از سخت ترین قسمت پرورش زنبورعسل عدم شناخت کامل محصولات تولید هست.
بر فرض مثل هنوز دانشمندان از نحوه ی تولید عسل به طور کامل اطلاع پیدا نکرده اند.
سایر محصولات مانند ژل رویال و گرده گل نیز به همین منوال هنوز شناخت کافی از انها موجود نیست.
البته به صورت تجربی از خاصیت های این خوراکی با ارزش اکثر افراد مطلع هستند.از آنجا که مواد کمیاب بسیار زیادی در این ماده نهفته است موجب شده بیش از 99 درصد زندگی زنبورها و حتی انسان ها به آن وابسته باشد.


گرده گل ها به طور متوسط دارای موارد زیر هستند:
1-حاوی 22.7 درصد پروتئین است
2-شامل 10.4 درصد اسیدهای آمینه ضروری مانند:
-متیونین
-لیزین
-ترئونین
-هیستیدین
-لوسین
-ایزولوسین
-والین
فنیل آلانین
-و تریپتوفان است.

 

توزیع کننده گرده گل

این عناصر پروتئینی ضروری برای زندگی هستند و ارگانیسم نمی تواند آنها را به خودی خود سنتز کند. علاوه بر این، در گرده، مقادیر قابل توجهی از اسیدهای نوکلئیک، به ویژه ریبونوکلئیک وجود دارد
3-کربوهیدرات های قابل هضم به میزان 30.8 درصد
4-قندهای کاهنده عمدتاً فروکتوز و گلوکز در این محصول در حدود 7/25 درصد
5-لیپیدهایی به مقدار حدود 5.1 درصد و بسیاری از مواد کمیاب که ان را تبدیل به کارخانه ی عناصر دست نیافتی معرفی کرده است.

عرضه ی بهترین گرده گل

در کشور ما به خاطر سخت بودن نگهداری گرده گل افراد یا شرکت های کمی به دنبال عرضه یا انبار آن در قاب کندو عسل اقدام مینمایند.
لذا افرادی که در صدد فروش این محصول هستند سعی دارند از تنوع رنگی و خشکی کافی برخوردار باشد.
لذا از محل های مختلف به صورت دو یا سه رنگ تهیه کرده و در انتها ان را با یکدیگر ترکیب تا تعداد رنگی بیشتری در محصول خود داشته باشد.
توجه:هر چقدر تنوع رنگی در گرده گل بیشتر باشد قیمت بالایی خواهد داشت.
همانطور که اشاره کردیم به خاطر وجود مواد معدنی بسیار غنی در این ماده در صورت عدم رعایت بهداشت در هنگاه عرضه، موجودات زیادی ان را به عنوان محل زندگی خود انتخاب میکنند.

پخش گرده گل با قیمت عمده

بیش از 70 درصد گرده گل در غرب و شمالغرب کشور برداشت میشود و این مناطق به عنوان قطب اصلی تولید و عرضه ی گرده گل محسوب میشود.
لذا توصیه میکنید در صورت خرید به صورت عمده ی این ماده از متنوع ترین رنگ آن به خصوص ییلاقی تهیه نمایید.

3 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *