صافی عسل تک جداره

چرا عسل را باید فیلتر کرد؟
تصفیه ی عسل یعنی جداسازی اشیای قابل مشاهده ،به طوری که سطح شفافیت عسل را بهم میزند اطلاحا فیلتراسیون عسل میگویند.
دو حالت عمل صافسازی در شهد زنبورها انجام میگیرد:
1-حین اکستراکتور
2-بعد از عمل استخراج عسل و توسط یک دستگاه مجزا

استفاده از صافی در توزیع عسل

در صنعت زنبورداری هر وسیله ای که کار زنبوردار را آسان یا عملی را در جهت بهبود کیفیت عسل ایجاد میکند،تجهیز نامیده میشود.
یکی از محلی که عسل ها اشیاء فیزیکی زیادی را در خود جای میدهند اکستراکتور کردن است زیرا قاب ها در حین چرخش با دور زیاد عسل ها به همراه مقادیر زیادی موم و لاروهای به جا ماده در حجره همراه میشود.
دو نوع ماده در عسل قابل مخلوط شدن هست:
1-اجزای بدن زنبورها و لاروها
2-مواد درشت و ریز مانند گونی و چوب و…
اکثر شرکت های بسته بندی به خاطر حساسیتی که مشتری ها به رنگ و شفافیت عسل ها دارند سعی دارند عسل خود را تا ریزترین ماده جدا کنند.

تنوع فیلتر یا صافی عسل

تمامی صافی ها از یک مدل مشترک هستند.
همه ی آنها از نظر دیگ یا همان مخزن کاملا یکسان بوده و تنها تفاوت آنها در نوع و کیفیت صافی ها میباشد.
به طور کلی سه مدل صافی برای مخازن عسل تولید میشود:
1-کاغذی
2-توری فلزی
3-صفحه ی مشبک فلزی
در نوع مشبک به خاطر گشاد بود سوراخ ها از پارچه جهت صاف سازی بهتر استفاده میشود.

صافی عسل تک جداره

کیفیت و جنس صافی ها

کیفیت دستگاه تمیز کننده ی عسل به چه عواملی بستگی دارد؟صافی ها دستگاهی هستند که مدام عسل در داخل آنها قرار میگیرد لذا جنس ورق و شیر خروجی در ان بسیار حایز اهمیت است.
با توجه به اینکه در ایران اکثر این مخازن از جنس گالوانیزه با لعاب استیل هستند توصیه میکنیم برای حفظ کیفیت شهد مورد نظر در طولانی مدت از جنس استیل با ضخامت مناسب استفاده شود.
در حال حاضر کمترین ضخامت برای اینکار ورق 4 دهم میلیمتر میباشد ولی در حجم های متنوع و بالاتر تا ضخامت 2 میلی متر نیز به کار گرفته میشود.

قیمت صافی عسل براساس کیفیت

در کشور ما صافی ها را در دو حالت عرضه میکنند:
1-براساس جنس ورق
2-مقدار حجم یا ظرفیت
در ایران و کشورهای همسایه عمده ترین صافی ها با ظرفیت یک الی پنج حلبی یا 125 کیلوگرم تولید میشود.
ورق ها کاملا براق و با ضخامت 4 دهم عرضه میشود.
برای تهیه ی این نوع وسیله ی ساده حتما مشاوره ی لازم را قبل از خرید دریافت نمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *