عسل ناب ارگانیک

عسل ناب ارگانیک


عسل ناب ارگانیک

عسل ناب ارگانیک، محصولی است که نه تنها از نظر خلوص و کیفیت در بالاترین سطح قرار دارد، بلکه فرآیند تولید آن نیز کاملاً طبیعی، بدون دخالت مواد شیمیایی و با رعایت استانداردهای زیست‌محیطی انجام می‌شود. این نوع عسل با عسل‌های معمولی یا حتی عسل‌های طبیعی که ممکن است تحت تأثیر آفت‌کش‌ها یا مواد افزودنی قرار گرفته باشند، تفاوت‌های اساسی دارد.

 

ویژگی‌های عسل ناب ارگانیک

برای اینکه یک عسل برچسب “ارگانیک” بگیرد، باید شرایط خاصی رعایت شود که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • منطقه زنبورداری: کندوها باید در مناطقی قرار داشته باشند که حداقل در شعاع ۵ تا ۸ کیلومتری آن‌ها هیچ‌گونه زمین کشاورزی با سموم شیمیایی، کارخانه‌های صنعتی، بزرگراه‌ها یا منابع آلوده‌کننده وجود نداشته باشد. در واقع، زنبورها باید از شهد گل‌ها و گیاهان ارگانیک تغذیه کنند.
  • تغذیه زنبورها: در فصول کم‌گل و سرد سال، زنبورها نباید با شکر یا شربت‌های مصنوعی تغذیه شوند. در صورت نیاز، زنبوردار باید از عسل خودشان یا عسل ارگانیک برای تغذیه آن‌ها استفاده کند.
  • عدم استفاده از آنتی‌بیوتیک: برای درمان بیماری‌های زنبور، از آنتی‌بیوتیک‌ها و مواد شیمیایی استفاده نمی‌شود. زنبوردار باید از روش‌های طبیعی برای سلامت کندو استفاده کند.
  • استفاده از کندوهای طبیعی: کندوها باید از مواد طبیعی و غیرشیمیایی ساخته شده باشند و موم آج شده (ورق موم آجدار) مورد استفاده نیز باید از موم خالص ارگانیک باشد.
  • فرآیند بسته‌بندی: عسل باید بدون حرارت‌دهی زیاد (پاستوریزه کردن)، که باعث از بین رفتن آنزیم‌ها و خواص آن می‌شود، بسته‌بندی شود.

 

فواید و خواص عسل ناب ارگانیک

به دلیل رعایت دقیق این استانداردها، عسل ناب ارگانیک خواص درمانی و غذایی بیشتری نسبت به عسل‌های معمولی دارد:

  • ارزش غذایی بالاتر: این نوع عسل سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، آنزیم‌های فعال، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که برای تقویت سیستم ایمنی و سلامت عمومی بدن بسیار مفید است.
  • طعم و عطر بهتر: به دلیل تغذیه زنبورها از گیاهان متنوع در مناطق بکر، عطر و طعم عسل ارگانیک معمولاً غنی‌تر و دلپذیرتر است.
  • فاقد مواد شیمیایی: مصرف آن برای کسانی که به دنبال مواد غذایی سالم و عاری از هرگونه آلودگی شیمیایی هستند، بهترین گزینه است.
  • کمک به محیط زیست: زنبورداری ارگانیک با حفظ تنوع زیستی و جلوگیری از آلودگی‌های شیمیایی، به پایداری محیط زیست کمک می‌کند.

خرید عسل ناب ارگانیک

امروزه به نظر شما عسل طبیعی چندمین اولویت افراد برای تغذیه هست؟

با توجه به وجود مواد مغذی در عسل طبیعی مصرف چندانی در کشور ما ندارد و این در حالی هست که در کشورهای پیشرفته برای سلامتی خود همه روزه از این ماده ی غذایی ناب استفاده میکنند.

این در حالی هست که سرانه ی مصرف عسل در ایران از یک کیلو به ۸۰۰ گرم و حتی پایینتر نیز در حال نزول است.

جالب است اکثر پزشکان امروزی مصرف عسل را به جد توصیه میکنند و مطمئن هستند به مراتب این محصول برای سلامتی انسان به مراتب بهتر از داروهای شیمیایی است.

اما نکته ی مهمتر اینکه عسل باید طبیعی و ناب باشد.

عسل ناب ارگانیک
عسل ناب ارگانیک

عسل طبیعی ناب و خاصیت های فیزیکی آن

محصول زنبور از منظر های مختلفی قابل بررسی است و به خاطر ارزش بالای آن از نظر غذایی و تولید حساسیت بالایی روی ان دارند.
عسل ناب و ارگانیک یعنی در حالت طبیعی و بدون دخالت انسان ها توسط زنبورها در قاب عسل تولید شود.این نوع محصول با توجه به مقدار کمتری که دارد توسط برخی ارگانهای آمریکایی و استرالیایی دارای ارفاق هایی نیز شده است.اینکه برای این ماده دارای یک بازه ای از نظر نتایج آزمایشگاهی در نظر گرفته اند.

این ماده را به هیچ وجه نمی توان از نظر ناب بودن تشخیص داد و تنها ارگان های خاصی گواهینامه ی لازم را صدور میکنند.
در این سند برای پارامترهای مختلف عسل یک رنج متغیری با بازه ی بسیار کم تعریف میشود.

برخی موارد که توسط آزمایشگاهها ارگانیک بودن عسل را تشخیص می دهند:
۱-ساکارز
۲-پرولین
۳-دیاستاز
۴-HMF
۵-نسبت گلوکز به فروکتوز
۶-قند های احیا کننده و دیگر پارامترها

عسل ناب ارگانیک
عسل ناب ارگانیک

ویژگی های پزشکی عسل ارگانیک

بعد از قطعی شدن سند ارگانیک عسل ها نوبت به فایده ی آن میرسد.
عسل طبیعی با داشتن بیش از ۱۰۰ ماده ی مغذی یکی از کاملترین ماده ی غذایی در طبیعت محسوب میشود.
لذا برای اینکه از عسل بیشتر مصرف کنیم باید از خاصیت های ان اطلاع داشته باشیم.عسل ناب ارگانیک
برخی از خواص این ماده طبق زیر است:
۱-کنترل قند خون با اینکه خود بسیار شیرین است
۲-درمان سرفه های شدید
۳-بهبود بیماری های پوستی
۴-بهبود عملکرد معده و روده
۵-تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر
۶-بهبود یبوست
۷-بسیار مقوی و انرژی زا
۸-بهبود بیماری های خطر ناک به خصوص سرطان
۹-درمان زخم های پوستی از خواص بی نظیر عسل ناب است.

میزان تولید عسل در ایران

تولید عسل در همه ی مناطق جهان به موارد زیادی بستگی دارد.عسل ناب ارگانیک

-تعداد زنبورداران

-مراتع و کیفیت ان

هر دو مقوله نسبت بسیار بالایی در تولید عسل ها هستند.

هر چقدر مراتع و پوشش گیاهان در یک منطقه بیشتر باشد عسل تولی شده نیز بهتر و حجم زیادی خواهد داشت.

عسل در ایران با توجه به افزایش ترفند های تولید و دانش زنبورداری هر ساله سیر صعودی دارد.عسل ناب ارگانیک

با توجه به تعداد زیاد کندو دارو قاب کندو عسل در ایران سالانه این محصول با انتشار امار از تعاونی ها و اتحادیه ها طبق زیر است.

به گفته ی برخی کارشناسان تقریبا در ایران نزدیک ۵۰۰ تن عسل طبیعی تقریبا ارگانیک تولید و عرضه میشود.عسل ناب ارگانیک

این آمار برای عسل تغذیه نزدیک به ۸۰ هزار تن میباشد.عسل ناب ارگانیک

عسل ناب ارگانیک
عسل ناب ارگانیک

فروش عسل ارگانیک در ایران

اگر برای درمان بیماری یا بهبود عملکرد بدنی و یا تضمین سلامت بدن خود به دنبال عسل های ناب و ارگانیک هستید میتوانید از فروشگاههای عسل ارگانیک یا برخی داروخانه این نوع محصول را تهیه نمایید.در غیر این صورت برای خرید عمده ی عسل طبیعی با ما در تماس باشید.

2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *