مدارک مورد نیاز برای صادرات موم طبیعی زنبور

مدارک مورد نیاز برای صادرات موم طبیعی زنبور


صادرات موم طبیعی زنبور

برخلاف سایر محصولات کندو، Natural beeswax ماده ای است که 100% توسط زنبورهای کارگر تولید می شود. آن‌ها به لطف غدد خاصی که روی شکمشان قرار دارند، فلس‌های مومی را تولید می‌کنند. فلس‌های موم با بزاق مخلوط شده ظاهری یکدست‌تر و صاف‌تر به خود می‌گیرند که سپس به عنوان یک عامل صیقل دهنده، محافظ و نرم‌کننده به اسم موم طبیعی عمل می‌کنند. Wax مانند بره موم یا Royal jelly نقش مهمی در حفظ سلامت کندو و محافظت از آن در برابر تهاجمات خارجی دارد.

مخلوط کردن روغن های pollen به موم لانه زنبوری، این ماده سفید رنگ را به رنگ زرد یا قهوه ای تبدیل می کند. موم برای کلسترول بالا، درد، عفونت های قارچی پوست و سایر شرایط استفاده می شود. در غذاها و نوشیدنی ها، به عنوان عوامل سفت کننده در لوازم آرایشی و همچنین در صنایع عطرسازی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر مصارف داخلی به منظور یک کالای با ارزش صادراتی نیز تلقی می شود.

صادرات موم طبیعی زنبور

نیازهای صادراتی برای عسل و محصولات پرو فروش آن چون موم بسته به بازار مقصد شما می تواند متفاوت باشد. اگر قصد صادر کردن این دست از محصولات خوراکی را دارید، باید مطمئن شوید که آن ها از هر جنبه ای مطابق با الزامات کشورهای هدف و هر کدام از نیاز بازارهایشان باشد. به طور مثال برای هر کشوری دسته ای از اصول و الزامات مشخص شده برای زنبورداران وجود دارد که باید توسط شما به عنوان صادر کننده رعایت شوند.

لازم به ذکر است که برخی از کشورها الزامات بسیار سخت‌گیرانه‌تر و پرهزینه‌تری نسبت به سایرین دارند به ویژه وقتی عنوان طبیعی و ارگانیک بودن برای محصولی مطرح باشد. اگر می‌خواهید موم طبیعی زنبورعسل را صادر کنید، باید قوانین بازار مقصد خود را برای بازاریابی محصول خود به‌عنوان «ارگانیک» بدانید و از آن نیز پیروی کنید. همچنین در ادامه لازم است تا تاییدیه محصول خود را به این عنوان و در قالب گواهی دریافت نمایید.

صادرات موم طبیعی زنبور
صادرات موم طبیعی زنبور

راهنمای صادرات موم طبیعی

جهت امر صادرات نیاز به مدارک و گواهی های متعددی به ویژه برای عرضه محصولات خوراکی باکیفیت لازم است که در ابتدا به صورت کلی و سپس با توضیح بیشتر به مراحل آن می پردازیم:

  1. تعیین واجد شرایط/غیر واجد شرایط محصول جهت صادرات
  2. تاییدیه های پیش صادرات توسط مقام صلاحیتدار کشور واردکننده
  3. کنترل های تولید و الزامات بازرسیصادرات موم طبیعی زنبور
  4. الزاماتی چون برچسب زدن، بسته بندی و علامت گذاری صادرات موم طبیعی زنبور

در مسیر صادرات محصولاتی چون موم های طبیعی توسط بازرسان مخصوص و اتحادیه های مربوطه تایید می شوند چرا که اقلام صادراتی نیاز به رعایت استانداردها  و رویه های خاصی دارد. از این جهت می توان اظهار که محصولاتی این چنین از نظر درجه کیفی بسیار مرغوب بوده و جهت خرید و فروش نیز کمترین میزان ریسک را خواهند داشت.صادرات موم طبیعی زنبور

همینطور در طی تجارت موم معیارهای خاصی مشخص می‌کند که این محصول باید هنگام عرضه در بازار یا استفاده چه استانداردها و الزاماتی باید داشته باشد. این معیارها شامل محتوای قند، رطوبت، محتوای نامحلول در آب، اسید آزاد،رنگ و کیفیت و دیگر فاکتورهای و معیارهای آزمایشگاهی مهم می‌شود. محصولات صادراتی بسته به مقصد نهایی خود همچنین باید الزامات بسته بندی و برچسب گذاری خاصی را داشته باشند. لذا صادرکنندگان باید برای اطمینان از انطباق محصولات خود با واردکننده همکاری نزدیکی داشته باشد.صادرات موم طبیعی زنبورصادرات موم طبیعی زنبور

در این راستا قوانین مشخصی برای هر کشور مقصد جهت بسته بندی موم طبیعی عسل وجود دارد. محصولات صادراتی که از طریق یک کشور ترانزیت می شوند نیز ممکن است به اسناد خاصی جهت حمل و نقل نیاز داشته باشند. این وظیفه صادرکننده است که اطمینان حاصل کند که محموله با کلیه گواهی های لازم همراه خواهد بود که این موارد برای اقلامی چون Hive products نیز صادق است.صادرات موم طبیعی زنبور

به عنوان یک تولید کننده و صادر کننده و به منظور تسهیل فرآیند صدور گواهینامه های لازم جهت صادر کردن چنین محصولاتی، مهم است که با محتوای قوانین واردات کشورها و بازار های هدف خود به خوبی آشنا شوید و با متخصصین خبره در این زمینه نیز مشورت نمایید تا بتوانید استاندارد های لازم را برای موم تولیدی خود جهت ارسال به نقاط مختلف دنیا مهیا کنید.

صادرات موم طبیعی زنبور
صادرات موم طبیعی زنبور

موم طبیعی زنبور صادراتی

موم زنبور در صورتی که خالص و طبیعی باشد دارای ارزش اقتصادی بالایی بوده و جهت صادرات به کشور های زیادی تولید می گردد. این محصول بسته به ویژگی های خود در دو درجه موجود است. هنگامی که موم طبیعی برای اولین بار ایجاد می شود، یک ماده نرم، سفید و چکش خوار است. مدتی پس از تشکیل ، سخت تر می شود تا دیواره های سلولی پایداری تشکیل دهد. این محصول صادراتی با گذشت زمان، به دلیل وجود بره موم، گرده و عسل در سلول ها رنگ آن را تغییر می دهند. همچنین هر چه موم در داخل کندو طولانی‌تر باشد، از سفید تا طلایی کم‌رنگ و کهربایی تا قهوه‌ای تیره‌تر می‌شود.صادرات موم طبیعی زنبور

در پردازش این ماده جهت صادرات، موم ذوب شده را فیلتر می کنند، ناخالصی ها را از بین می برند و رنگ را روشن می کنند. تولیدکنندگان تجاری موم زنبور عسل حتی ممکن است آن را سفید کنند تا به رنگ سفید اصلی خود برگردانند. موم زنبور تازه از کندو می‌تواند بویی شبیه ترکیبی از عسل، ادویه‌ها و رزین‌های گلدار، و چوب جعبه و قاب زنبور عسل داشته باشد.صادرات موم طبیعی زنبور

هم رایحه و هم رنگ موم طبیعی و خالص صادراتی به دلیل گرده، رزین، شهد و عسلی که موم با آن در تماس است، می تواند بین فصل های مختلف متفاوت باشد. درست مانند اینکه طعم honey بسته به گرده های جمع آوری شده توسط زنبورها تغییر می کند، همین اثر برای موم آن نیز اتفاق می افتد.صادرات موم طبیعی زنبور

صادرات موم طبیعی زنبور
صادرات موم طبیعی زنبور

قیمت موم طبیعی

اهمیت اقتصادی بالای موم زنبور و مصارف متعدد آن در ساخت لوازم آرایشی، کرم صورت، رنگ ها، وسایل پلاستیکی و بسیاری از روان کننده های دیگر باعث شده است تا شاهد فروش و تقاضای بسیار بالایی از این محصول باشیم. با توجه به نیاز میلیون ها زنبور عسل برای تولید مقادیر قابل توجه از موم، مشخص می شود که چرا همیشه تقاضا برای این موم طبیعی در بازار بیشتر از عرضه است. این دست عوامل سبب می شوند تا قیمتی که برای این محصول رقم می خورد به نسبت دیگر محصولات کندو بالا باشد. همچنین کاربردهای وسیع آن سبب افزایش روز افزون تقاضای بازار های داخلی و خارجی و افزایش قیمت می گردد.صادرات موم طبیعی زنبور

شاید برایتان مفید باشد : قیمت فروش منتول چینی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *